voorbeeld uitnodiging verjaardag

Thursday, April 20th, 2017 - uitnodiging verjaardag

Voorbeeld uitnodiging verjaardag – Het is een van de meest gebruikte zinnen in het Engels gezongen over de hele wereld op een dagelijkse basis, maar wat verjaardagen echt voor ons betekenen?

De mensen vieren tal van evenementen per jaar. We kunnen religieuze feestdagen te vieren, of kunnen we jubilea dat de grote gebeurtenissen in de geschiedenis van ons land, zoals de Fourth of July, of in de menselijke geschiedenis te markeren vieren, maar welke betekenis hebben onze eigen jarig zijn? De meesten van ons niet de wereld veranderen. De meesten van ons niet leiden opmerkelijk leven. We leven ons leven in een rustige anonimiteit, en de wereld zou blijven draaien, zelfs als we nooit had geboren.

Maar voor onze familie en vrienden, voor onze eigen kleinere, private werelden van verwantschap en vriendschap, onze aanwezigheid kan worden gevoeld en onze afwezigheid gemist. Zo vieren we de verjaardagen van onze eigen en geboorten onze geliefden met een zeer persoonlijke feesten. We kunnen gewoon samen tijd doorbrengen op die speciale dagen, of misschien vernieuwen onze banden met een grotere kring van relaties en bekenden. Hoe dan ook, hoewel, we willen gewoon een goede tijd op verjaardagen, en waarom niet? De wereld vindt de tijd om allerlei gelegenheden, zowel grote als kleine, zowel wereldwijd als op nationaal merk, dus waarom niet markeren onze persoonlijke mijlpalen ook?

Verjaardagen worden gevierd als vreugdevolle gelegenheden, van rustig gegeven geschenken, intieme familiediners, tot enorme verrassing partijen, om de hele nacht partijen rauwe in blitse nachtclubs. Voor de kinderen, vooral, verjaardagen kan zijn speciale gelegenheden en dagen voor iedereen om te zeggen: “We houden van je en we zijn blij dat je geboren bent. We zijn dankbaar dat u een deel van ons leven zijn en we willen je te vieren speciale dag!” Het is leuk om een ​​grote deal te maken van de verjaardag van een kind.

Maak het feestelijk! Maak het kleurrijk! Maak het helder! Driehonderd vierenzestig dagen van het jaar kunnen we onze kinderen leren welgemanierd te zijn, om samen met anderen te delen, en we leren ze te aanvaarden worden behandeld, net als ieder ander door de wereld als geheel, zonder speciale privileges. Op driehonderd en zestig vijfde dag echter, breek alle regels. Natuurlijk, kinderen moeten nog steeds beleefd en coöperatief op die dag ook, maar laat ze weten dat ze echt zijn speciaal, en dat verjaardagen zijn bijzondere vakanties voor hen alleen, de viering van hun geboorte, en die van hen alleen!

Als je samen bent zetten een verjaardagsfeestje in uw huis, versieren de plaats in het pak, met met elkaar verweven rollen crêpepapier opknoping van de spanten, en met drie-voet hoge brieven die “Happy Birthday!” strekte zich uit over de kamer. Versier de partij tafel met kleurrijke papieren bord en bekers en servetten, alleen voor de pure vrolijkheid van de dingen.

Denk aan het bouwen van een hele groep rond een speciaal thema, zoals favoriete verhaal karakter van uw kind, of dinosaurussen, of piraten, of prinsessen, of draken, of één van de duizend dingen. Zeker, sommige van deze kan zijn partij clichés, maar kinderen ze houdt nog steeds! Het gebruik van een thema kan worden uitgebreid tot de partij uitnodigingen en tafel instellingen, evenals de kamer decoraties. U kunt zelfs het ontwikkelen van party games met behulp van hetzelfde thema, en u kunt een relevante film tijdens het feest te laten zien. Natuurlijk, niet de traditionele partij hoeden, noisemakers en feestartikelen vergeten. Je zou zelfs willen proberen een kostuum partij. Zo zijn alle van de uitgenodigde kinderen komen verkleed als piraten, of als Harry Potter personages!

Voor de meeste van deze thema’s en party elementen het is makkelijk genoeg om kant en klare party benodigdheden te kopen, maar je kunt dingen nog specialer door het creëren van alles zelf, in plaats daarvan te maken. Een zelfgebakken, home-versierde verjaardagstaart echt zegt: “Ik hou van je en ik maakte deze taart voor jou!” Versieringen en feestartikelen gemaakt door uw eigen kinderen op voorhand kan ook een meer persoonlijke touch te geven aan de partij en het creëren van extra verjaardag herinneringen die uw kinderen altijd zal koesteren.

Wat je ook doet om de verjaardag van uw kind te vieren, vergeet dan niet om te fotograferen of te filmen de grote gebeurtenis, en om vernietiging van een ongerepte monster van elke uitnodiging, hoed, servet, enz. Te zetten, op te slaan in een schatkist van jeugdherinneringen. Jaren later, toen uw kinderen zijn opgegroeid en zijn van plan verjaardag partijen voor hun eigen kinderen, echo’s van “Happy Birthday to You” zal nog steeds worden goed in hun oren.

voorbeeld uitnodiging verjaardag | admin | 4.5