uitnodiging zelf maken

Saturday, April 15th, 2017 - uitnodiging maken

Uitnodiging zelf maken – Of je probeert vast te houden aan een kleiner budget, of als u gewoon wilt een meer persoonlijke noot te injecteren in uw bruiloft voorbereidingen, het maken van uw eigen bruiloft uitnodigingen kunnen een uitstekend idee. Er zijn zo veel opties voor het kopen van pre-en-klare huwelijksuitnodigingen, maar de mogelijkheden voor het maken van je eigen zijn vrijwel eindeloos!

Kleuren kiezen

Zoals altijd, je kleur keuzes voor de bruiloft uitnodigingen die u ontwerpen en maken je moet de kleuren die u hebt gekozen voor de bruiloft zelf weerspiegelen. Ik weet niet zeker hoe dit werkt? Gewoon kijken naar de kleuren van de bruidsmeisje jurken, sieraden en andere accessoires om uw kleuropties voor de uitnodigingen te bepalen.

Over het algemeen, ga je naar een van de belangrijkste kleur te kiezen voor uw bruiloft, en dit moet worden weerspiegeld in elementen zoals bruidsmeisje jurken, en decoraties. Accentkleuren voor sieraden en andere kleine elementen moeten ook worden overwogen.

Met gekozen deze kleuren, kunt u ze vervolgens toepassen op uw uitnodigingen. U kunt de belangrijkste bruiloft thema te gebruiken als het principe uitnodiging kleur, hetzij door toe te passen op de uitnodiging, het karton, de envelop liner, of kaart mouw. Maak dan gebruik van uw accentkleuren voor inkt en andere decoratieve toevoegingen.

Vormen en maten

Hoe zit het met de vorm en grootte? De meeste pre-en-klare uitnodigingen zijn vierkant of rechthoekig, maar als je het maken van uw eigen uitnodigingen, kunt u elke vorm die u wilt. U kunt vasthouden aan deze traditionele vormen als u wilt, maar echt, er is geen grens aan de mogelijkheden, afgezien van de praktische aspecten van deze posten. Als uw uitnodigingen gaan via de mail, is het meestal het beste om standaard vormen, maten en gewichten te kiezen, om uw portokosten tot een minimum te beperken en ervoor te zorgen dat uw uitnodigingen aankomen op hun bestemming in goede staat.

Echter, terwijl uw enveloppen van een normale vorm zou moeten zijn, de uitnodigingen zelf kan elke vorm hebben, zolang ze passen in de envelop. Als je een zware, dikke envelop kiezen, of gebruik een kaart steun in de envelop om de uitnodiging te beschermen, kunt u elke vorm helemaal te kiezen.

Alternatieven voor de traditionele kaart en envelop Uitnodigingen

Als u graag een echt origineel ontwerp van de huwelijksuitnodiging, waarom dan niet de traditionele kaart-en-envelop formaat volledig af te schaffen. Uw uitnodigingen hoeven niet per se om een ​​envelop met een uitnodiging binnen te betrekken!

Bestemmings huwelijken, strand huwelijken, en andere niet-traditionele evenementen zijn het perfecte excuus om een ​​unieke en ongebruikelijke uitnodiging ontwerpen, het verstrekken van uw gasten met enig inzicht in de toon van uw bruiloft op hetzelfde moment als je wow ze met je creativiteit!

Wanneer het denken van uitnodigingen op deze manier vrijwel alles gaat. Vanaf bericht-in-een-fles uitnodigingen voor een strand bruiloft, extra-speciale bruiloft uitnodiging dozen met niet alleen de uitnodiging, maar ook extra’s zoals confetti en rozenblaadjes, geurende kaneelstokjes, of met de hand gemaakt document ornamenten, je bent alleen beperkt door wat je maar kunt bedenken.

Waarom niet een foto toe te voegen aan uw uitnodiging, of een ingelijste foto van de uitnodiging zelf? Deze kunnen dienen als een geweldige introductie tot verre familieleden en oude vrienden van de familie die misschien niet beide leden van het gelukkige paar hebben ontmoet. Foto’s zijn een zeer persoonlijke optie om te overwegen. Deze kunnen nog meer worden gepersonaliseerd door het gebruik van foto’s die laten zien u en uw verloofde een hobby u beiden genieten van het delen, wandelen op het strand, of gewoon genieten van elkaars gezelschap.

uitnodiging zelf maken | admin | 4.5