uitnodiging verjaardag

Sunday, April 16th, 2017 - uitnodiging verjaardag

Uitnodiging verjaardag – Verjaardagsfeestjes zijn succes als ze goed worden gepland. En je moet toegeven dat het moeilijk is om een ​​feestje te plannen goed, als je in het duister over het aantal gasten bijwonen. Eigenlijk, dit geldt voor alle soorten partijen.

Dus, het is een traditie om een ​​RSVP op de verjaardag uitnodigingen te zetten. Als u van plan een verjaardagsfeestje voor een kind, een belangrijk ding voor u om te onthouden is dat, je moet genoeg kinderen om langs te komen. Tegelijkertijd moet er een voldoende aantal cupcakes en goodie bags zijn, toch? Toch heeft het weinig zin om te besteden aan goodie voorraden en voedsel voor 12 kinderen, om te ontdekken dat slechts 7 zal verschijnen. Dit is waar de functie RSVP van de verjaardag van uitnodigingen komt.

Je kunt gewoon niet laat uw deur geopend. Dit betekent, vergeet dan niet om een ​​exacte datum te zetten voor de genodigden om door te reageren. Probeer specifiek te zijn. Overwegen om een ​​specifieke datum voor de gasten om door te reageren. Een goed voorbeeld van deze datum commitment uit te nodigen is “Please RSVP door vrijdag, 8 april”. Nog een stap verder kan zinvol te maken. Je kunt zeggen: “Please uiterlijk op vrijdag reageren 8 april Dank je wel.”.

Probeer en wees specifiek. Met andere woorden, staan ​​erop dat zelfs als mensen niet zullen bijwonen, ze contact met u op met een “negatieve” reactie. Een goede manier om dit te doen zou kunnen zijn om een ​​notitie die zegt: “Alsjeblieft, doe reageren met een ‘ja’ of ‘nee toevoegen’ om ons te helpen bij het plannen.”

Het is leuk als je gewoon laat uw telefoonnummer samen met een e-mailadres. Deze dagen, mensen zijn meestal meer comfortabel e-mailen hun antwoorden, in tegenstelling tot u belt. Dit geldt vooral voor de ouders die je hebt nog niet ontmoet. Ook al is dit een beetje minder persoonlijk, heb je meer kans om meer te antwoorden die zin te krijgen.

uitnodiging verjaardag | admin | 4.5