uitnodiging verjaardag maken

Wednesday, April 19th, 2017 - uitnodiging verjaardag

Uitnodiging verjaardag maken – Als u het hosten van een verjaardagsfeestje voor een geliefde, of een volwassen of een kind, zijn er drie manieren waarop je mensen naar uw partij uit te nodigen. Je zou kunnen gaan voor het alledaagse uitnodigingen geleverd via de telefoon, krijgen kaarten gedrukt van een professionele instellingen; die vrij duur kan zijn, of maak je eigen unieke en interessante kaarten met goedkoop materiaal en wat hulp van websites die afdrukbare uitnodigingen voor een verscheidenheid aan gelegenheden bieden. Dus, als je helemaal klaar om je creatieve spierballen, laten we praten over hoe je je eigen oog springende partij uitnodigingen kunnen maken.

Om te beginnen, geven een gedachte om de verjaardag jongen of meisje en zijn / haar leeftijd; na al het dom om een ​​pop-up-kaart voor iedereen te ontwerpen over de leeftijd van 10. U moet ook rekening houden met zijn / haar sympathieën en antipathieën en het thema van de partij, omdat de uitnodiging kan worden gebaseerd op elk van deze factoren zou zijn.

Bijvoorbeeld, als het een kiddy partij en het hoogtepunt van de avond zal een magische show; nadenken over hoe je deze informatie creatief kan overbrengen op uw kaart. Ook als het strand is het thema van een volwassenen partij, moet u om te beslissen over de manier waarop u het zand en de zee op uw kaarten kunt verbeelden.

Het volgende ding om te overwegen zou het aantal uitnodigingen zijn; als je slechts een tiental mensen of kinderen te nodigen; haal je schaar, kleuren pennen en schittert uit samen met een aantal tijdschriften en ambachtelijke papier om uw eigen uitnodigingen te maken. Echter, als het cijfer hoger is dan twaalf, kan het lastig om zoveel uitnodigingskaarten te maken en in dit geval zou het beter zijn om gewoon downloaden afdrukbare sjablonen in een thema van uw keuze.

Handgemaakte kaarten:

U moet beslissen over het bericht dat u van plan bent in uw verjaardagskaart op te nemen, zodat de grootte op de juiste wijze kan worden gekozen. De informatie moet ook wat, wanneer, waar waarom, hoe en waarom. Begin met een pakkende lijn die de stemming of het thema van de partij weerspiegelt; verwijder eventuele extra woorden, zodat de ruimte kan worden gebruikt voor de decoratie

Kies nu de benodigdheden die u nodig heeft; Er zijn een groot aantal papiersoorten en kleuren beschikbaar in de markt die kunnen worden gebruikt om verbazingwekkende kaarten ontwerpen, na de grootte en het papier is gekozen, knip de uitnodigingskaarten en na te denken over de versieringen. U kunt foto’s te gebruiken om de kaarten te versieren of uw computer gebruiken om templates van een specifiek object, die vervolgens kunnen worden geknipt en geplakt om de kaarten te downloaden. Ook beslissen over glitter, kralen etc dat een vleugje van de persoonlijkheid zal toevoegen aan uw kaarten.

Kaarten gemaakt van de verjaardagsuitnodiging van templates

Als u een uitnodiging sjabloon beschikbaar online, print een paar dummy uitnodigt in verschillende thema’s, zoals gevouwen of enkele pagina uitnodigingen met het opnemen van een extra foto’s of illustraties die u wilt invoegen in de sjabloon. Je moet krijgen wat je zoekt in een paar pogingen; met het ontwerp klaar is, kunt u de woorden toe te voegen aan de uitnodigingen.

uitnodiging verjaardag maken | admin | 4.5