uitnodiging maken app

Sunday, April 16th, 2017 - uitnodiging maken

Uitnodiging maken app – Op zoek naar manieren om geld te besparen op al die bruiloft kosten? Waarom dan niet je eigen trouwkaart te maken? Het kost je een cent en het kan zijn precies wat je wilt (zonder uren te kijken door middel van pre-en-klare uitnodigingen of het ontwerpen van een met een grafisch ontwerper).

Discount Wedding Uitnodigingen

Zo vaak mensen spenderen een fortuin op hun huwelijksdag (en trouwkaarten) en het is meer dan een paar uur, wanneer dit is echt niet nodig om een ​​dag dat je zal onthouden voor de rest van je leven.

U kunt online gratis trouwkaarten en maken ze zo romantisch of humoristische als u wilt. Maak je eigen trouwkaart behulp van meer dan 60 verschillende multimedia-applicaties die foto’s, audio, video, muziek en nog veel meer toe te voegen aan uw webpagina.

foto’s van u en uw verloofde toe, speel “Song” op de achtergrond en misschien zelfs een aantal video’s van de twee van u toe te voegen. Waarom niet een videoclip waarin je vertelt hoe hij voorgesteld te creëren?

Uitnodigingen van het Huwelijk

Hoe weet je mensen te laten weten dat uw webpagina is met alle details voor uw bruiloft? Nou, dat is simpel – een e-mail sturen ze met de link. Wanneer ze op via de link zullen ze in staat zijn om online RSVP zijn (u zult in staat zijn om in één oogopslag zien wie heeft gereageerd, hoeveel gasten u verwacht, enz.) En zelfs beginnen te netwerken met elkaar online voor de bruiloft.

Zorg ervoor dat de mensen die hebben gezegd dat ze zullen u helpen met uw bruiloft voorbereidingen weten wat u nodig met behulp van de task manager applicatie. Op deze manier zullen ze in staat zijn om in toonhoogte en maak uw voorbereidingen dat veel gemakkelijker (misschien zelfs helpen meer geld te besparen).

Maak je eigen bruiloft uitnodiging in een trouwalbum pagina na het huwelijk voorbij is door terug te gaan en het toevoegen van uw trouwfoto’s aan de webpagina, voeg wat videobeelden van de bruiloft en misschien zelfs delen een paar kleine weetjes over wat je gedaan hebt of waar u ging op je huwelijksreis.

Maak je eigen trouwkaart een trendsetter tijdens het opslaan van meer geld te besteden aan uw huwelijksreis, het huis en de dingen die gaan duren.

uitnodiging maken app | admin | 4.5