uitnodiging kinderfeestje maken

Sunday, April 23rd, 2017 - uitnodiging maken

Uitnodiging kinderfeestje maken – Toen mijn kinderen jong waren, hadden we zo veel plezier met verjaardagsfeestjes. Elk jaar hebben we iets anders gedaan dan het jaar daarvoor. Enkele jaren hebben onze thema’s ons toegestaan ​​om verschillende kinderen uit te nodigen en enkele jaren hebben onze thema’s ons toegestaan ​​om maar een klein aantal andere kinderen uit te nodigen.

Toen mijn dochter 3 werd, nodigen wij uit onze lokale familieleden en ongeveer 5 andere gezinnen. We hadden kindergerichte activiteiten, plus lunch en dan kwam Barny. Dit was de periode waarin Barny zo populair was bij kinderen. We hadden een lokale entertainer gehuurd die het Barnie kostuum gehuurd had en daarna een liedje zong met de kinderen. Het was perfect. Het feest duurde ongeveer 3 uur inclusief cake, cadeau, eten, zingen en een paar spellen.

Eén jaar hebben we een maanhut gehuurd. Ik werd verteld door de maan bounce eigenaar dat op deze leeftijd, ongeveer 12 kinderen kon passen binnen. We hebben 11 andere kinderen uitgenodigd en de maanbounce heeft de kinderen bijna de hele tijd verrast. We hebben tijd gehad om pizza en cake te eten, en open cadeaus. De rest van de tijd werd besteed in de maanbounce.

Het is mijn opmerking dat spellen zoals een piñata veel kinderen vervelen en zich afvragen. Kinderen willen deelnemen, daarom adviseer ik een maanbounce. Alle kinderen kunnen tegelijkertijd deelnemen.

Toen mijn dochter 8 werd, hadden we een kunst- en ambachtelijke feest. We waren in staat om meerdere kinderen uit te nodigen voor dit feestje. We hebben de recreatieruimte in het plaatselijke park gebruikt en hadden lange tafels, elk met een ander vakwerk. De kinderen namen thuis t-shirts die ze puffy verf gebruiken, fotolijsten die zij zelf maakten en kettingen of armbanden die ze op de visserijlijn stonden. Wij hebben een assortiment kralen voorzien. We hadden ook cake en ijs en hadden zelfs tijd voor cadeaus.

Ons doel was altijd om het feest in 3 uur of minder af te ronden. Dit was toegestaan ​​voor eten, cadeaus en activiteiten. Na 3 uur worden de kinderen verveeld en rusteloos.

Een feest die ik zo’n goede herinneringen heb was een theekransje. We hadden hier een huis in de stad die een deel van het huis omzette in een kleedkamer. Ze hadden verschillende zeer mooie jurken, hoge hakken schoenen, kettingen, clip op oorbellen en tiaras. Daarnaast hebben de vrouwen die dit bedrijf deden, make-up gemaakt op alle meisjes en hun nagels geschilderd. Ze serveren vervolgens broodjes op china met mini-china thee cups gevuld met limonade. De kinderen hadden een ontploffing. Elk kind bracht een gekleurde foto van zichzelf mee.

We hadden veel feesten waar we met behulp van andere moeders de kinderen naar een andere locatie vervoerden. Hier is een lijst met verschillende ideeën van plekken om kinderen voor een feestje te nemen:

  • Filmtheater met pizza daarna
  • Schaatsbaan of rolschaatsbaan
  • kindermuseum
  • minigolf
  • een professioneel sportevenement
  • Battingkooien
  • Kindergymnastiek, zoals Gymboree
  • De dierentuin (onze lokale dierentuin is erg klein, dus het is makkelijk om de kinderen bij te houden)

Mijn kinderen hebben altijd hun thema gekozen en hun locatie gekozen. Beide van mijn kinderen hebben veel goede herinneringen aan de vele verjaardagsfeestjes die we hadden.

uitnodiging kinderfeestje maken | admin | 4.5