uitnodiging 50 jaar verjaardag

Thursday, April 20th, 2017 - uitnodiging verjaardag

Uitnodiging 50 jaar verjaardag – 50ste huwelijksverjaardag uitnodigingen worden een uitnodiging voor particulieren om een ​​halve eeuw van de liefde tussen twee mensen te vieren. Een koppel dat zo lang heeft overleefd hebben waarschijnlijk gebouwd nogal een erfenis in die vijftig jaar. Hun kinderen zijn kleinkinderen geproduceerd en er kan zelfs achterkleinkinderen in de mix. De generaties gewoon blijven bouwen en deze bijzondere langdurige vereniging is de basis om dat allemaal. Aan de andere kant, hebben deze vereniging waarschijnlijk leed groot verlies voor familieleden en vrienden die dicht bij hun hart waren. Als de achtbaanrit van tot en neer van de storm heeft doorstaan ​​in de afgelopen halve eeuw, is er een duidelijke behoefte om te vieren. En in vijftig jaar tijd zijn er waarschijnlijk veel mensen geraakt door de aanwezigheid van deze twee mensen, misschien wel individueel of als een paar. Familie, vrienden, buren en collega’s. Onnodig te zeggen dat er mag geen tekort aan nodigt uit te gaan zijn.

Uw 50ste uitnodigingen van de huwelijksverjaardag moet wat gevoelig ontwerp significant van de gelegenheid te geven. Zo wordt het 50-jarig huwelijk in de volksmond aangeduid als de gouden jubileum. De waarschijnlijke partij inrichting zal omvatten dingen zoals gouden papieren kleedjes onder platen, china met wit gouden versiering, goud linten en kwasten rond servetten of de achterkant van de stoelen en goud kandelaars of votive houders versieren van de tafel. U mag het graveren van uw uitnodiging kaarten wilt; zeggen dat de initialen van de man en vrouw, het jaar van het huwelijk en de trouwdag, etc. te worden gedaan in goud letter of op de kaart uit te nodigen om te worden versierd met gouden versiering voor de gelegenheid weer te geven.

Er is niets meer bijzonder dan een paar markering 50 jaar samen, vooral in deze dag waarop veel huwelijken kan niet maken het zelfs 10 jaar! Alle huwelijksjubileum zijn een tijd van feest en reflectie, maar een halve eeuw bij elkaar is nog meer opmerkelijk en bijzonder. Een waarschijnlijke thema van de verjaardag partij “Then & Now” zijn. Misschien is de DJ alleen muziek af te spelen vanaf het jaar waarin de twee trouwden met gasten ontvangen van een compilatie-cd. Er kunnen diavoorstellingen die van oude films. Een ander leuk extraatje zou zijn om de “Then & Now” thema in hun 50ste uitnodigingen van de huwelijksverjaardag te omvatten. Het verfraaien van de uitnodiging met een originele trouwfoto of een andere foto van hun jeugd aangevuld met een foto van het paar als ze nu zijn dit kon doen.

uitnodiging 50 jaar verjaardag | admin | 4.5