online uitnodiging maken

Saturday, April 29th, 2017 - uitnodiging maken

Online uitnodiging maken – De verjaardagsfeestjes van unieke kinderen worden steeds populairder bij de ouders van vandaag en het vinden van die perfecte verjaardagsfeestuitnodiging is gebleken dat ze geen klein feat zijn. In plaats van te vertrouwen op hetzelfde, verwachte assortiment van ontwerpen in hun lokale kantoorbenodigdheden, veranderen veel ouders en beroemdheden naar de diversiteit van keuzes en stijlen van unieke uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes die online bij Tiny Prints worden gevonden.

“We wilden een website bouwen die boodschappend leuk was, gemakkelijk en zelfs beter dan de winkelwinkelservaring,” zegt Tiny Prints mede-oprichter en Vice President Marketing & Merchandising, Laura Ching.

Sinds 2004 heeft Tiny Prints ouders gevonden om het perfecte ontwerp en papier te vinden dat inspireert en een blijvende indruk laat. Het bedrijf biedt gepersonaliseerde baby aankondigingen en gepersonaliseerde verjaardagsuitnodigingen online in een indrukwekkend assortiment ontwerpen en kleuren om zijn uiteenlopende klantenbestand te bevredigen, die afwijken van leeftijd, geografische regio, geslacht en inkomen.

“Sommigen vinden ons meer traditionele stijlen, terwijl anderen zoeken die moderner en minimalistischer zijn,” zegt Ching. “Ons werk is om ervoor te zorgen dat we voor elk wat wils hebben, met het onderliggende thema een goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen.”

Om dit te doen, besteedt Tiny Prints veel tijd bij het plukken van een toonaangevend team ontwerpers om de unieke uitnodigingen, kaarten en aankondigingen van de verjaardagspartij te creëren. De kopers van het bedrijf zoeken naar artiesten in het hele land, op zoek naar ontwerpers met unieke inspiraties en een gevoelstijl die zich uit de rest bevindt. ‘Elke ontwerper’s’ look ‘is belangrijk voor ons,’ aldus Ching, ‘zodat we onze klanten een heel uniek en uitgebreid assortiment kunnen brengen.’

Terwijl Tiny Prints iets voor iedereen biedt, is de fotokaartcollectie van het bedrijf voor geboortekaartjes, vakantiekaarten en uitgegroeid tot een favoriete klantend favoriet. Stijlen met een vleugje chocoladebruin zijn ook erg populair bij de moderne moeder op zoek naar iets wat meer chic en bijgewerkt.

Een ander voordeel bij het online bestellen bij Tiny Prints is het vermogen voor ouders om hun uitnodigingen te personaliseren, een service die niet in winkels kan worden gerepliceerd. “Wij geloven dat het belangrijk is om u makkelijk te personaliseren en een kaart te bekijken voordat u bestelt,” zegt Ching. “U kunt onze voorgestelde formuleringen en lay-outs voor u begeleiden, of u kunt een kaart volledig van nuuts af opmaken in de lettertypes, maten en kleuren van uw keuze.” Hoe dan ook, u kunt uw kaart bekijken en de exacte look goedkeuren voorafgaand aan het bestellen.

online uitnodiging maken | admin | 4.5