leuke uitnodiging maken

Sunday, April 23rd, 2017 - uitnodiging maken

Leuke uitnodiging maken – Eerste indrukken zijn belangrijk! De eerste indruk die een vriend heeft van wat voor bruiloft u zal hebben is de kleine kaart die in de mail komt: de trouwuitnodiging. Als u wilt dat uw bruiloft indrukwekkend is, moet u een mooie uitnodiging hebben. Het budget van de meeste bruiloften wordt echter meestal opgevangen door de paar dure artikelen, zoals de fotograaf en de cateraar, terwijl de uitnodigingen langs de weg liggen.

Goed, leuke uitnodigingen zijn een must, maar wie heeft het geld voor diegenen? De realiteit is, goedkope en korting bruiloft uitnodigingen hoeven niet meer slechte kwaliteit, kwart-voudig deskjet materiaal meer.

U kunt non-streaking, mooie uitnodigingen afdrukken met een recente model printer en computer software die relatief goedkoop is. Als u een modernere uitnodiging wilt, met afbeeldingen, is het downloaden van clipart een goede manier om te gaan (clipart.com of Google-afbeeldingen). Voor een meer formele look, foto’s en clipart zijn niet nodig, gebruik een computerprogramma of online sjablonen.

Allereerst moet u karton papier of iets dergelijks nodig hebben. Gebruik geen inkjetpapier, want het is flou en voelt goedkoop. Voor papierstijlen, gebruik Vellum, Deluxe Parchment, Strathmore Natural White, Strathmore White, Laid Natural White, Laid White – iets dat zwaar voelt en goed in je hand zit. Gekleurde papieren kunnen ook gebruikt worden als een secundaire mat achter de uitnodiging en zij kunnen met een wit lint worden vastgebonden. De mat moet dikker zijn dan het papier bovenop het.

Ten tweede, kies de juiste formulering voor uw soort gelegenheid (zie onze bruiloft sjabloon). Kies een lettertype, downloadbaar via het internet of een van de vele keuzes op uw kaart maken programma of tekstverwerker. Zet dan het schrijven op de pagina voor een formele look.

Een rand helpt bij het verzamelen van een gevoel, maar is niet nodig. Gouden of zilveren grenzen zijn passend, maar zouden speciale briefpapier nodig hebben. Zwart is goed.

leuke uitnodiging maken | admin | 4.5