gratis uitnodiging maken en zelf printen

Tuesday, April 25th, 2017 - uitnodiging maken

Gratis uitnodiging maken en zelf printen – Zelfs met moderne technologie, zoals e-mail en mobiele telefoons, zijn de gedrukte uitnodigingen de meest voorkomende manier gebleven om mensen te laten weten over je komende partij en blijven populair door de tijdloze regels van het feestetiket. Uitnodigingen kunnen een grote kosten zijn, vooral voor grote feestjes, zoals bruiloften en wat baby douches. Echter, met een beetje creativiteit en tijd, kunt u uw eigen printbare uitnodigingen maken, zelfs als u geen artistieke vaardigheden hebt.

1. De eerste stap is het ontwerpen van uw kaart. U kunt een eenvoudige tekstverwerker zoals Microsoft Word gebruiken en als u wilt, kunt u naar de website van Adobe op http://createpdf.adobe.com om uw bestand te converteren naar een pdf-bestand. Selecteer de juiste afmetingen en druk een steekproef uit op gewoon wit papier, om er zeker van te zijn dat het de juiste maat is.

2. Vervolgens wilt u de juiste kaartvoorraad vinden om uw uitnodigingen af ​​te drukken. Uw lokale kantoorvoorraad winkel zal deze hebben en u kunt ze daar goedkoop kopen.

3. Gebruik de tekstverwerker om tekstvakken in te voegen met de woorden die u op uw uitnodiging wilt. Speel rond met de lettertypes en tekstkleur.

4. Er zijn veel sites die gratis clip art en foto’s bieden die u kunt gebruiken voor uw uitnodigingen. Doe gewoon een zoektocht naar “gratis clip art” op de zoekmachines en u vindt er veel sites die deze diensten gratis aanbieden. Blader door en download de gewenste foto’s en voeg ze vervolgens in uw kaart op de gewenste plaats.

5. Als u een achtergrondafbeelding gebruikt, zorg er dan voor dat het de tekst op de kaart niet verduistert. Ideaal gezien zouden achtergrondafbeeldingen watermerk moeten zijn. Met de meeste tekstverwerkers kunt u achtergrondafbeeldingen selecteren en ze watermerken maken. Een ander alternatief is om op alle tekstvakken te klikken en hen stevig gekleurde achtergronden te geven.

6. Heb je een pakkend gedicht of vers nodig? Nogmaals, u kunt op internet zoeken voor gerelateerde verzen. Bijvoorbeeld, als ik baby shower uitnodigingen maak, dan kan ik zoeken naar “baby shower poem” of “baby vers” en andere verwante zinnen.

7. Sla de kopie van de afgewerkte kaart op en druk een exemplaar op gewoon papier af om te zien hoe het eruit zal zien. Als het er goed uitziet, dan kun je beginnen met het personaliseren van elke kaart en afdrukken op kaartvoorraad.

8. Als u geen kleurenprinter hebt, maak dan een gepersonaliseerde kopie voor elke gast en sla het op als een apart bestand op een schijf. Neem de schijf naar uw lokale drukkerij en laat ze een uitnodiging voor elke gast afdrukken. Sommige printwinkels kunnen zelfs de uitnodigingen voor u afdrukken als u hen de gastenlijst en sjabloon geeft. Een drukkerij kost meer dan afdrukken zelf, maar waarschijnlijk minder dan het kopen van uitnodigingen van ergens anders. Plus het product moet erg professioneel zijn en ze hebben zelfs de juiste kaart voorraad beschikbaar. Daarnaast kunnen printwinkels ook gegraveerde uitnodigingen doen, die goed zijn voor opwindende gelegenheden zoals bruiloften.

Enkele andere richtlijnen zijn onder andere om te proberen om een ​​centraal thema te houden, probeer niet te veel foto’s en kleuren te gebruiken en vergelijk je kaart met anderen bij kaartwinkels om een ​​gevoel te krijgen voor wat een goede uitnodiging zou moeten lijken. Onthoud dat de meeste uitnodigingen simpel zijn en slechts een paar grafieken hebben en misschien een vers. Zoals u kunt zien, zijn er oneindige mogelijkheden bij het maken van uw eigen feestuitnodigingen en niet alleen is het een leuk project, maar bespaart u ook geld.

gratis uitnodiging maken en zelf printen | admin | 4.5